today

Efter skolan igår var jag med Albin och Linn, vid 10 när man kom hem försökte jag skriva på svenskan eftersom vi hade redovisning idag...får dock göra den i morgon ;] puuh!
Idag blev det skola->Gym med Antonia :D ->hemma nu och pluggar...


åååååå

var och jobbade en stund idag, hade tänkt fara och träna med Linn innan men min lathet vann så blir träning i morgon istället....har as mycket ångest också över hur mycket skol grejor jag har som ligger i en hög och växer! ;/

parteey

är just nu hemma och dricker för migsjälv i väntan på skjuts av mamma till förfest sen utgång på mollys! Ses i dimman gott folk! ;) < en gaaammal bild på mig och linn som vi förövrigt ska tycka synd om eftersom hon måste jobba denna party fredag :/

straight to the top

veckan har typ gått fort..redan fredag i morgon ;D då blir det iaf utgång på Mollys :D I morgon blir det stiga upp tidigt för att åka med pappa till stan och träna en stund innan skolan med Linn :)

;D


???

Har dans nu och håller på göra klart morgonskolan, eller dom håller på jag är slö ^^ hehe ;] BTW, ska balen bli på verandan OCH på folkparken? Då måste man ju välja någon utav dom :P Skola till 4 idag sen far jag till pappa :)

workout

< Albin och Linn skulle krypa på golvet för att läraren inte skulle se dom ;D ..slutade iaf 11 idag, for in till stan och köpte förköp tills på fredag :D sen hem en stund och sen for jag och Linn och tränade :D nu blir det duschen och ikväll blir det väl göra nå skolgrejs :P

veckans första dag

Efter skolan for jag till krysset för schema möte, for sedan hem och har nyss käkat lite middag :) ska väl snart dra iväg och träna men kändes jobbigt för ja fryser så förbannat mycket :/ :)

It goes like

Igår var det jobb mellan 11-16, sen kom Antonia hit :D vi tog det bara lugnt, mke trevligt! :D Jag och syster bokade även flyg och hotell till Stockholm, såå AVICII here we come!! ;D AS TAGGAD!
Vart också sugen på utgång nästa helg :D
Ikväll blir det nog fara till stället gud glömde och vara med Albin och Linn :D

...


You can say that

Efter skolan idag for jag till pappa, jätte skönt med en ledig dag från inskolningen på jobbet :) i morgon är det skola som gäller sen fara direkt till krysset till kl.21 sen blir det nog bara hem och dö i soffan ^^ Lördag blir det fara till jobbet igen för sista inskolnings dagen 11-17? Sen är det HELG för mig på Riktigt! :D ;)

i dont care what they say

Bilden beskriver en del av min vecka, skola och sedan inskolning på jobbet 16-21. Ska bli skönt med helg :) tror att jag nästa vecka ska beställa min balklänning också :D tur man ha systrarna som hjälper till annars hade jag aldrig bestämt mig vilken klänning ^^ :D ♥

säng ljuva säng..

Slutade kl 9 ikväll, for hem och åt "middag". Hoppas denna vecka går fort alltså :/ nu ska jag sova! Goood natt :)

hey ho, lets go

Tog två kort på Antonia när vi var och åkte igår :D just nu sitter jag på skolan, det planeras föreställning :) efter skolan blir det direkt fara på inskolning sen träning kanske :)

söndag

Igår var det jobb mellan 11-16 sen tog jag det bara lugnt, idag blir det fara och åka snowboard! :D hoppas bara det blir lite varmare ute :)

Fredag!

Håller på jobba med såkallade "morgonskola", vi ska själva göra olika uppvärmningar som styrka, kondition, stretch, plieer osv. som ska vara ca 30min :) har snart haft dans i 2 och en halvtimme och snart blir det gooood lunch och se svansjön :) skola till 4 idag ;/

Trött

fick sluta tidigare idag, var en lektion på schemat som vi inte ska ha ^^ ikväll blir det väl fara och träna med Linn :) är på tiden man börjar träna haha ;)

vill till sooolen ^^

hade tänkt stiga upp tidigt idag så man orkar stiga upp i morgon men så blev inte fallet ^^ var iaf ute och körde skoter med fredde igår när han hade kommit hem, hur kul som helst! :D idag blir det väl bara ta det lugnt :) kändes väl sådär med skola i morgon..

Hjärta

Ligger och väntar på att bli trött, har iaf bara tagit det lugnt ikväll och varit chaffis :) saknar hjärtat också men som tur är kommer han hem i morgon! ♥ nä nu ska jag försöka sova, natti!

crazy

Tillbaka från Umeå med Linn och Albin och det har varit så jävla kul! :D något man måste göra om någon gång ;) vi levererade helt klart på five ;D haha ingen av oss är särskilt pigga idag, kan ju vara för att man vakna upp i morse och var fortfarande liite onykter ;]

umeå!

Just nu befinner sig jag, linn och albin i Umeå på hotellrummet :D snart beger vi oss ut på krogen, skål gott folk!

Torsdag

Dagen började med att äta lunch med hjärtat som far till fjällen över helgen ♥ kom hem och hjälpte mamma och syster att skotta. Snart blir det jobb 17-23 :)

what to do?

trots att man blev väckt i morse så lyckades man sova till halv 12 ändå ;] for sedan och jobbade 12-17.30 :) nu nu Taggar man för helgen! :D

2012

skrev aldrig igår så får säga Gott nytt år nu! :D gårkvällen var trevlig och vid tolvslaget var vi nere vid parkbron för att se fyrverkerierna :D

RSS 2.0